Beste bewoner van de Kuyperwijk

Hoe gaat het met U?

Deze vraag kan wat ons betreft niet vaak genoeg worden gesteld. Onze stad, de samenleving en ook de Kuijperwijk veranderen constant. En wat vindt u daarvan? Ziet u mogelijkheden voor verbeteringen? Graag praten wij daar met u over.

De gemeente en anderen, zoals bijvoorbeeld de wooncorporaties, de zorg, en de politie werken dagelijks aan een prettige buurt. Soms zichtbaar, zoals de fietsstraat, en de nieuwbouw aan de Van Schuijlenburchstraat. Soms zijn dingen minder zichtbaar zoals het onderzoek naar verbetering van de veiligheid op en rond het Van Foreestplein, of voorbereidingen voor de energietransitie in de wijk.

Daarbij moeten we natuurlijk keuzes maken. Om beter beeld te krijgen of we met de goede dingen bezig zijn, spreken we graag met u over uw zorgen én waar u kansen ziet. Want het doel is een prettige woonomgeving voor iedereen.

We nodigen u dan ook van harte uit om de wijkmarkt te bezoeken. De gemeente is hier met andere organisaties aanwezig om met u te praten: over hoe het met u gaat, hoe het met uw buurt gaat, en r hoe het beter kan.

Zien we u ook op de wijkmarkt?

Datum: Woensdag 11 maart, tussen 16.00 en 19.00 uur.

Locatie: Van Foreestplein (ook binnen bij GGZ DOEL en Florence)

%d bloggers liken dit: