AlgemeenBuurtpreventieDelftDelfts nieuwsLaatste nieuwsNieuwsUitgelichtVoorpagina

Roadshow Ondermijning

In Nederland hebben we steeds meer te maken met georganiseerde ondermijnende criminaliteit. Zo ook in Delft. Het gaat dan om bijvoorbeeld drugshandel, hennepteelt en drugslaboratoria, mensenhandel, malafide (horeca)bedrijven, vastgoedfraude of het witwassen van geld. Hoe herken je dit? Ontdek het tijdens de Roadshow Ondermijning op 3 november!

Roadshow Ondermijning
Wanneer: donderdag 3 november van 10.00 tot 18.00 uur
Waar: Brandweer Delft, Krakeelpolderweg 51

Flyer Roadshow Ondermijning

Waarom organiseren we de Roadshow?
De Roadshow is bedoeld voor collega’s en belangrijke partners van de gemeente Delft. Om jou op een interactieve manier de signalen van georganiseerde (drugs)criminaliteit te laten herkennen, je bewuster te maken van de gevolgen voor de maatschappij en jezelf weerbaarder te maken tegen invloeden van buitenaf. Want ook jij kunt tegen ondermijnende activiteiten aanlopen, zowel op het werk als in jouw privésituatie.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de Roadshow vind je een (nagebouwde) hennepplantage in de hennepcontainer, ruik je de geur van XTC bij de ondermijningsbus en bij SHOP ervaar je hoe het is om in een uitbuitingsituatie terecht te komen.

Escaperoom Ondermijning
Bovendien is er een Escaperoom. Ga jij de uitdaging aan om te ontsnappen? Verzeker jouw plek voor de Escaperoom via deze link. Let op: er is een beperkt aantal plekken, vol is vol!

Kom op 3 november langs tussen 10.00 en 18.00 uur om een rondje te maken langs deze activiteiten. Ook staat er een heerlijke kop koffie of thee met lekkers klaar! Zien we je op de Roadshow Ondermijning?

Waar is de Roadshow?
De Roadshow vindt plaats op het buitenterrein van de Brandweer Delft, Krakeelpolderweg 51 in Delft. De ingang is aan de Jacoba van Beierenlaan.

Heb je vragen? Neem contact op met Maureen van Leeuwen: mavleeuwen@delft.nl / 06 52 73 92 81.

Hopelijk tot ziens op de Roadshow!

Hartelijke groet,

Marja van Bijsterveldt
Burgemeester Delft

%d bloggers liken dit: