Bijeenkomst Beheerders Voordijkshoorn

1ste bijeenkomst Beheerders WABP groepen.

De Voordijkshoorn bestaat uit 8 buurten. Waarvan een aantal reeds georganiseerd zijn in een of meerdere WhatsApp groepen. De intentie van deze beheerders bijeenkomst was het kennis maken met elkaar en de vertegenwoordiger van de gemeente (Levi Schipper), verantwoordelijk voor deze activiteiten binnen de gemeente. Initiatief nemer voor deze bijeenkomst is Marco, beheerder Buurtpreventie (WAPB groep) Delftshart. Om meer samenwerking in de wijk te krijgen is er een beheerders WABP groep VeiligWonenVoorDijksHoorn opgezet. Tevens is er een website voor de wijk opgezet  “veiligwonenvoordijkshoorn.nl”.

Peter, één van de hoofdbeheerders van de wijk Tanthof nam deel om hun ervaringen te delen. Aangezien zij al langer bezig zijn met buurtpreventie en WhatsApp groepen.

Eén team.

Besproken is of we ons gaan organiseren als één team binnen de wijk. Hier zijn alle beheerders het over eens. Wel behoud iedere buurt, of en deel daarvan, haar eigen WhatsApp groep, maar de beheerders verenigen zich in een beheerdersgroep. Duidelijk is dat de WhatsApp groepen uitsluitend bedoeld zijn om incidenten en calamiteiten met elkaar te delen, ofwel: alleen wanneer men direct wat met de informatie kan doen, worden er berichten gepost. Dus niet voor vermiste katten of informatie delen over inbraken die geweest zijn. Deze informatie moet via andere kanalen (Website, Twitter, Nieuwsbrieven en/of Facebook pagina’s).

Volledig verslag kunt u hier openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: