Bericht van de Politie..

Beste beheerders.

Aan de vooravand van Kerstmis wil ik jullie alvast bedanken voor jullie inzet het afgelopen jaar. De woninginbraken zijn met meer dan 40 % afgenomen tov 2018. topprestatie.

Voor de feestdagen willen wij jullie hulp weer inroepen. Zorg voor een goede afsluiting van de woning. Laat verlichting branden en laat een bewoonde indruk achter. Schakel buren in voor een oogje in het zeil bij afwezigheid. Bij verdachte omstandigheden bel 112. Fijne feestdagen.

Tevens een dringende oproep.

In Delft worden de laatste weken behoorlijk veel brandstichtingen gepleegd. Afgezien van de schade is er gemeen gevaar voor goederen. Ook meerdere autos zijn hierdoor beschadigd en totaal vernield. Het verzoek is alert te zijn en ook direct 112 te bellen bij verdachte omstandigheden. Tevens bestaat de mogelijkheid de namen van eventuele brandstichters te melden via meld misdaad anoniem. 0800 – 7000. Met name de wijken Tanthof en Vrijenban hebben te maken met vele brandstichtingen. Afgelopen nacht 7 stuks en vorig weekeinden 33 brandstichtingen. Dit is levensgevaarlijk voor omwonenden. Wij vragen uw medewerking. Politie Delft.

%d bloggers liken dit: